5 iunie 2012

Review: Ser pentru varfuri Gerovital

Am cumparat acest ser acum mai bine de o luna din pura curiozitate. Nu e un produs fara de care nu se poate trai, dar am tot citit despre gama pentru par de la Gerovital, asa ca l-am cumparat.

L-am folosit dupa fiecare spalare, pe parul umed. Am pulverizat 2-3 fasuri in palma si apoi am trecut degetele prin par, insistand pe varfuri. Miroase foarte frumos, dar nu pot sa zic ca se mentine mult timp (la ce poluare e afara...).

In legatura cu varfurile.
..eu n-am varfuri despicate pentru ca de abia m-am tuns :)) (de asta si folosesc cateva fasuri), dar avand in vedere ca folosesc placa aproximativ o data la doua saptamani-trei, vad ca pana acum n-a aparut niciun fir cu tendinte de bec. N-as putea spune daca se datoreaza in totalitate serului, dar vad ca isi face treaba pana acum.

Nu-mi incarca parul, nu-l imbacseste sau altceva. N-are nici alcoo in el, deci puteti sta linistite :)) A costat pana in 10 lei cred si il gasiti in orice supermarket/plafar.

Per total, mie una imi place. Nu mi-a deteriorat parul in niciun fel, m-a ajutat sa-l mai domolesc putin atunci cand nu l-am intins. Cred ca o sa-l recumpar, dar nu bag mana in foc. Dupa cum am spus nu e nu produs fara de care nu poti trai, iar daca ai deja varfuri deteriorate si rupte, nici 3 tone de ser de la Dior n-o sa-l mai repare (decat foarfeca) :)).


Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu