9 comments
  1. Foarte buna postarea, bravo, sunt sigura ca va motiva multe persoane aflate in aceasi situatie... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost la mai multi medici dermatologi si niciunul nu mi-a cerut analize. Am inceput sa iau si anticonceptionale ( tot la sfatul doctorului) , si le iau de 9 luni cred si tot am... La mine problema mare este cu petele.. imi mai apare cate un cos, doua, dar raman pete dupa fiecare... si cu petele pe care le am si cu cele care mai apar.. iti dai seama ca ma scot din sarite... din acest motiv mi-am zis sa incerc si produsele de la Oriflame.. pana acum nimic din ce mi-a dat dermatologul nu m-a ajutat.. si m-a si pus sa iau anticonceptionale, nu mi-au trecut deloc, si am citit ca daca incetez sa le iau o sa mi se umple fata foarte tare, si acum imi este si frica sa nu le mai iau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a zis de anticonceptionale. Am ajuns chiar la ginecolog :)) Cand am auzit mi-a picat fata :)). Oricum nu m-au ajutat.
      Cred ca o exfoliere ar fi cea mai potrivita in cazul tau. Ai putea sa o contactezi si pe Corina (pasagera.ro) si sa-i trimiti cateva poze. Sunt sigura ca te-ar putea ajuta:).
      Si pe mine m-au enervat petele. Pielii ii trebuie mult timp sa-si revina. Conteaza foarte mult sa nu o agasezi cu produse iritante, altfel dureaza mult de tot pana revine la normal.

      Ștergere
  3. vai, prin cate-ai trecut :( totusi, e bine ca ai gasit pe cineva de incredere care sa te ajute sa scapi de acnee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine ca acum ai situatia sub control si ai mare dreptate cand zici ca ce functioneaza la x nu e bun la y, de exemplu mie Efflacar Duo imi irita tenul foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si eu ma bucur:D. Am citit ca la multe persoane le-a facut rau crema asta. Depinde mult de tenul fiecaruia.

      Ștergere
  5. Salut, mi-a placut postarea, personal ti-as mai cere niste detalii referitoare la peeling-ul chimic/exfoliantul chimic... Am urme si puncte negre in continuu in zona T si am incercat doar microdermoabraziunea pana acum. Ce ma sfatuiesti?

    RăspundețiȘtergere