8 comments
  1. Am folosit-o si eu si exact asa cum descrii tu, in afara de faptul ca mi-a devenit parul mai moale pentru cateva ore, altceva mare lucru nu a facut... dar trebuie luat in considerare ca am testat-o in conditii sa spunem extreme, soare, plaja, apa, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, conteaza foarte mult si conditiile. Daca ma-s fi luat numai dupa experienta de la mare, poate acum nu i-as mai fi dat nicio sansa.

      Ștergere
  2. Eu nu am incercat-o pana acum ( folosesc sampon si balsam de la Nivea, dar masca nu am incercat-o )


    http://mymakeup-addiction.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am incercat-o, dar cum am fost blonda, am parul la varfuri un pic mai aspru, mai trebuie sa ma tund o data si scap de ele :P M-a cam dezamagit, pentru ca imi ingrasa si parul foarte tare si parca imi face parul si mai aspru :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, depinde mult si de firul de par. Eu am firul destul de gros. Imi pare rau ca n-a functionat la tine:(, dar mai sunt multe alte produse pe piata; sigur vei gasi ceva potrivit (daca n-ai gasit deja) :D.

      Ștergere
  4. Da, si eu tot de la revista am avut-o, dar nu prea ma tragea inima sa o folosesc.. Am tinut-o o jumatate de an in baie, pt ca nu-mi placea textura ei la prima vedere..:)) apoi am folosit-o, am si terminat-o si DA, mi- placutP:D

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel am patit si eu; am uitat-o o perioada de ea, dar acum imi place super mult:D.

    RăspundețiȘtergere