9 comments
  1. Nu stiu nici eu sigur. Din ce am citit pana acum, fie n-a avut feedback pozitiv, fie nu a fost prea vandut..Eu una m-am inteles de minune cu el..asta e:(. Oricum pt vara spf 30 ar fi fost prea putin, dar pentru restul anului era ideal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iubesc PC...Consider ca Match Perfection este varianta lui Wake Me Up fara pariculele iluminatoare. Pana si mirosul lor este la fel. Pacat ca ambele contin parfum. In schimb Dream Satin Liquid este bine formulat, insa ca textura le prefer pe cele de la Rimmel, plus ca se consuma maigreu . Am facut si un review pentru aceste doua fonduri de ten.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna bine MP..mai ales ca vine vara - nu prea imi surade faza cu particulele iluminatoare :)). N-am incercat niciun fond de ten de la Maybelline si cum stiam ca acesta e bine formulat, ma gandeam sa-i dau o sansa. Daca nu, ma intorc la dragul meu Rimmel ca nu e nicio problema :D>

    RăspundețiȘtergere
  4. De mult timp am pe wishlist pudra translucenta de la essence..Neaparat trebuie sa o iau next time in DOuglas :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Daa :D chiar e super buna, plus ca se termina greu. Eu mi-am mai luat o cutie de rezerva :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu caut de ceva vreme pudra pentru sprancene :( Am avut si eu Wake me up, nu prea m-a incantat, dar daca tie ti se potriveste, super!

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea si eu sa incerc o pudra noua, poate ma tenteaza ceva la Cosmobeauty :D.
    WMU mi se pare perfect pt mine; sa vad cum se comporta acum ca se incalzeste.

    RăspundețiȘtergere