7 comments
  1. Mie imi place mult cel de la Oriflame, este doar pudra dar mi se perfect din toate punctele de vedere. De cand l-am descoperit nu vreau sa mai incerc altceva :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa lume il lauda pe cel de la Oriflame; eu nu l-am incercat. Nu stiu de ce, dar din ce poze am vazut pe net nu m-a impresionat la capitolul pigmentatie. Urmatorul produs pe lista e MUFE Aqua Brow :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am incercat si asa si nu-mi place efectul, e prea mult oricat le-as peria. Prefer doar una din ele. La alte persoane poate se vede mai ok, la mine nu imi place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu i-am fost fidela multi ani, dar mi-am zis ca sunt atatea produse pe piata, incat e pacat sa nu le incerc :D. Sper sa-ti placa daca-l incerci :).

    RăspundețiȘtergere
  5. eu l-am folosit pe cel de la oriflame,si dupa ce s-a terminat am inceput sa il folosesc pe cel de la elf,sincer imi placea mai mult cel de la oriflame.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca eu sunt singura care nu a folosit kit-ul de la Oriflame :)). Am auzit ca merita banii. Insa..dupa ce se termina asta, ma gandesc la Benefit sau MUFE..mai cer pareri si ma hotarasc :D.

    RăspundețiȘtergere