7 comments
  1. E perfect!! Am vrut sa il cumpar si eu acum ceva vreme dar nu era niciodata la Marionnaudul din Craiova. La fel am patit si cu paleta nude' tude M-am multumit doar cu iluminatorul pe care il folosesc de un an si nu da semne ca s-ar putea termina vreodata. Extrem de pigmentat, exact ca si blushul tau.
    Sa il folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. really pretty, si pe mine ma tenteaza :) am doar Mary Lou de la the Balm, as vrea sa ma pricopsesc cu o paleta de la ei pe viitor :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma tot invarteam pe langa o paleta, dar am renuntat pana la urma :D. Urmeaza si Mary Lou zilele viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah ce pacat :( Poate ai vreodata drum prin Bucuresti sa le prinzi.
    Daa, am luat si eu iluminatorul si cand l-am incercat ma pregateam sa dau bine cu degetul ca sa se vada culoarea..cand colo a fost de ajuns sa ating putin si s-a transferat :D. Il voi arata si pe el zilele viitoare pentru ca merita fiecare banut!

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte dragut blush-ul. Eu pana acum nu mi-am cumparat nimic de la The Balm. Visez la Mary Lou Manizer, dar ma gandesc ca nu o sa-l folosesc atat de des si atunci nu mi-l cumpar. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi l-am dorit prea mult pe Mary Lou si n-am putut sa ma mai abtin :D. Putin glow de Revelion nu strica :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Arată foarte bine! Şi eu eram curioasă asupra produselor TheBalm, dar le-am găsit până acum doar pe strawberry.net, şi mi se par mult prea scumpe. Iar la Sephora nu sunt în stoc niciodată când merg eu acolo.:)) Te pup şi te invit pe blogul meu!

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere