10 comments
  1. Întradevăr şi mie îmi vine râd când văd în ce cantitate îl aplică, mai ales faza cu tâmplele! :))) Adică arată oribil, având în vedere că este highlighter chiar n-are treabă cu tâmplele. Uneori folosesc iluminatoare, anume unul cremă de la ELF care mi se pare destul de bunicel. Nu am niciun produs de la The Balm dar mi-aş dori să încerc bronzerul Chocolate Soleil. Te puup! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca nu sunt singura :)) Cand ajung la faza aia, dau skip..nu suport sa le vad.
    Mi s-a pus si mie pata pe iluminatoare crema recent - as vrea sa-l incerc pe cel de la NYX, care de fapt e lichid :))
    Chocolate Soleil e demential - miroase de-ti vine sa-l mananci! Si e si super pigmentat - trebuie foarte putin pe pensula. Eu il am in paleta Everything Nice care a fost de Craciun si si-a pastrat mirosul si acum :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar e frumusel, dar - vorba ta - aplicat cu masura. Altfel jur ca arata de parca ai coborat de pe banda de alergat toata transpirata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Dupa ce le vad ca stau 30 de min sa-si faca fondul de ten si toate cele..le vad ca dau ci bata-n balta si il aplica pe toata fata. Ma seaca grav :)). E mega pigmentat si trebuie o cantitate infima - eu scutur si pensula sa fiu sigura :))

      Ștergere
  4. Arata superb si am vazut ca este foarte laudat acest produs! Cred ca ar trebui sa sparg o banca sa imi fac toate aceste "mici" mofturi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact! Dupa ce le vad ca stau 30 de min sa-si faca fondul de ten si toate cele..le vad ca dau ci bata-n balta si il aplica pe toata fata. Ma seaca grav :)). E mega pigmentat si trebuie o cantitate infima - eu scutur si pensula sa fiu sigura :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Isi merita toate laudele! Eh, iti dai seama ca nici eu nu cumpar tot ce "poftesc", dar din cand in cand pot sa ma rasfat. Decat sa dau 10 lei, mai bine ii strang si iau ceva ce imi doresc de mult timp :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place cum se vede, eu nu folosesc iluminator, daca daca o sa ma atrage ideea, stiu ce sa caut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu folosesc prea des. Nici macar nu ma machiez zilnic, dar da, cand am nevoie ma bazez pe asta :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Este foarte bun.Ofera o stralucire discreta,dar de efect,bineinteles aplicat in doze decente si bine difuzat.Pret acceptabil ...62 lei.Isi face treaba,da

    RăspundețiȘtergere