6 comments
  1. Ce culoare este CC Cream-ul? Merge si pe un ten foarte deschis? Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu sunt curioasă de corectorul Catrice..ce drăguţă pare paleta Too Faced ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Acea paletuță de la Too Faced arată mai degrabă a carte de povești. E atât de delicată și drăguță. CC Cream-ul îl am și eu, am scris și o postare despre el, La fel ca și tine, nu l-am cumpărat de foarte mult timp dar îmi place mai mult decât fonduri de ten pe care le testez de mai multă vreme.


    Și kit-ul de sprâncene de la E.L.F. l-am folosit. Era bun. Ce nu îmi plăcea era că mi se părea și mie că era prea roșiatică pudra. Acum folosesc un kit de la Catrice numai pe bază de pudră și în curând voi începe unul de la Maybelline.


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Culoarea e Light, e cea mai deschisa pe care o au. Pe un ten foarte foarte deschis (portelan) nu cred ca as vedea-o asa bine. E posibil sa mearga daca e blenduit bine avand in vedere ca e foarte usoara in consistenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Corectorul e da bomb! Daca ai ocazia sa-l incerci, merita!
    Paleta e minunata ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, chiar :D Mie mi-a fost mila cateva saptamani sa o si deschid, daramite sa o folosesc. Acum am trecut peste :)).


    CC Cream-ul m-a surprins foarte foarte placut. Am pregatit deja pozele si cred ca saptamana urmatoare postez si eu impresiile.


    Eu mi-am luat si nuanta Light la kit ca sa vad diferentele si cred ca iar o sa ma tina 6 luni pe putin :)). Dupa asta am un fard de la MAC - sa vedem cum ma inteleg cu el


    Pup!

    RăspundețiȘtergere